Ενημερωτικό Δελτίο με "φρέσκα" νέα στο e-mail σου μέσω του RSS feed - (τι είν´τούτο;)

Παρέχεται μέσω MailChimp | Σύνοψη νέων άρθρων - NO spam!

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση Ομάδας Σύνταξης του e-Περιοδικού της κοινότητας My.Aegean.gr


Φίλες και φίλοι, η φοιτητική πολιτιστική δράση & κοινότητα My.Aegean.gr προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο e-Περιοδικό της κοινότητας στέλνοντας άρθρα τους.

Το e-Περιοδικό αποτελεί μια από τις δραστηριότητες που λειτουργούν εντός της ευρύτερης δικτυακής πύλης (portal) της κοινότητας και δέχεται εκατοντάδες επισκεπτών καθημερινά, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και πολλές επίσης του εξωτερικού. Συνιστά ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ στο ελληνικό διαδίκτυο (και όχι μόνο), με αυξημένα ποιοτικά κριτήρια και σεβασμό στην ελευθερία γνώμης & έκφρασης και δεοντολογίας.Μερικές από τις Θεματικές (Στήλες) ενδεικτικά είναι:
• Μουσική • Κινηματογράφο • Ταξίδια • Περιβάλλον • Φωτογραφία • Κοινωνικά θέματα • Συνεντεύξεις κ.ά.
Περισσότερες Θεματικές (Στήλες) που υπάρχουν θα βρείτε στη σελίδα: http://my.aegean.gr/web/columns.htmlΚάθε άρθρο συνδέεται με το αντίστοιχο προφίλ μέλους στην κοινότητα και δημοσιεύεται (εκτός απ’ όπου επισημαίνεται διαφορετικά) με άδειες Creative Commons (CC: BY-SA). Τα άρθρα αποτελούν πρωτότυπο περιεχόμενο. Δεν γίνονται αναδημοσιεύσεις τρίτων, παρά μόνο με την έγκριση του συγγραφέα ή εάν έχει δημοσιευθεί αρχικά με συμβατή άδεια Creative Commons (CC: BY-SA ή CC: BY).Περισσότερες πληροφορίες & σχετικά με τις Αρχές & Φιλοσοφία του e-Περιοδικού μπορείτε να δείτε και εδώ: http://my.aegean.gr/web/reporters-team.html


Σημειώνουμε πως δεν εξαντλείται η συμμετοχή σε προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές, αλλά μπορούν όλοι να συμμετέχουν, ακόμη και άνθρωποι εκτός του ιδρύματος, αρκεί να συμφωνούν με τη φιλοσοφία και να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές υγιούς συμμετοχής που διατηρεί η πρωτοβουλία "MyAegean".
Με την αξιοποίησή τους σε διάφορα μέσα (π.χ. Ενημερωτικά Δελτία της κοινότητας και ροή τοπικών νέων ανά νησί) είναι δυνατή η ακόμη πιο δυναμική παρουσία της δημιουργικής ματιάς συμφοιτητών και συμφοιτητριών, αποφοίτων και φίλων της προσπάθειας, προς όλους! Ήδη πάνω από 110 μέλη της κοινότητας έχουν προσφέρει στο e-Περιοδικό ως τακτικοί και περιστασιακοί, συντάκτες.


Όσοι λοιπόν γράφετε, σκέφτεστε ή θα επιθυμούσατε να εξασκήσετε τη γραφή σας ή έχετε γράψει στο παρελθόν σε προσωπική σας σελίδα είτε λαχταράτε να γράψετε στο μέλλον κάποιο άρθρο και επιθυμείτε να το μοιραστείτε στην κοινότητα, μη διστάσετε να συμμετέχετε σε μια μοναδική γωνιά που συνάμα αποτελεί κι ένα εξαιρετικό χώρο φιλοξενίας που κερδίζει την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων ανθρώπων, εντός και εκτός ιδρύματος!

Ειδικές εξτρά ανάγκες για την ύλη του e-Περιοδικού υπάρχουν κατά καιρούς για σκίτσο-εικονογράφηση, φωτογραφία, βίντεο-μοντάζ, σχεδίαση εντύπου (DTP), κάλυψη πολιτιστικών κ.ά. εκδηλώσεων, και άλλα θέματα πάνω στην ύλη-αρχισυνταξία.

Επικοινωνήστε και απευθείας με την Ομάδα Σύνταξης & Περιεχομένου.