Ενημερωτικό Δελτίο με "φρέσκα" νέα στο e-mail σου μέσω του RSS feed - (τι είν´τούτο;)

Παρέχεται μέσω MailChimp | Σύνοψη νέων άρθρων - NO spam!

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Συλλογή υλικού για Φοιτητικές Ομάδες (Πολιτιστικές, Αθλητικές, κλπ) στο Αιγαίο


[ cross-posted από http://my.aegean.gr/web/ftopicp-31384.html#31384 την Κυρ, 28 Ιουλ 2013 ]

Αγαπητές φίλες/φίλοι και συμφοιτήτριες/τές,

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως προχωρούμε σε ένα σετ από ενέργειες που αφορούν στην καταγραφή και περισσότερη ενημέρωση από τις δράσεις των φοιτητικών ομάδων / πρωτοβουλιών που 'ζουν' στα νησιά της πανεπιστημιακής μας οικογένειας. 

Η φοιτητική ομάδα 'MyAegean' μέσω της δικτυακής πύλης my.aegean.gr που δρα ως ένας ανοιχτός συμμετοχικός χώρος έκφρασης και ενημέρωσης για όλη τη φοιτητική και όχι μόνο, κοινότητα, προχωρά εκ νέου σε μια καταγραφή των ομάδων που δραστηριοποιούνται στα 6 νησιά μας. Τη συλλογή και επιμέλεια την έχει αναλάβει η υπο-ομάδα του "eΠεριοδικού". ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 


Προσκαλούμε λοιπόν, όλες τις φοιτητικές ομάδες (πολιτιστικές, αθλητικές και οποιασδήποτε άλλης φύσεως) αλλα και όσες/όσοι έχετε στη διάθεσή σας στοιχεία να μας στείλετε ένα email με την περιγραφή της ομάδας και στοιχεία επικοινωνίας με σχετικό τίτλο για διευκόλυνση, π.χ. "ΣΥΡΟΣ - Ομάδα Ποδηλατική", "ΣΑΜΟΣ - Ομάδα Ποδοσφαίρου", "ΡΟΔΟΣ - Ομάδα Φωτογραφίας", "ΛΕΣΒΟΣ - Ομάδα Ραδιοφωνική" κ.λ.π. στο periodiko_at_aegean.gr Οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση της σελίδας http://my.aegean.gr/web/student-teams.html και άλλων συνδεόμενων υπηρεσιών της πύλης της κοινότητας. 

ΧΩΡΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ & ΦΩΤΟ-ΑΛΜΠΟΥΜ ΟΜΑΔΩΝ: 


Στα ειδικά αφιερωμένα sub-fora ανά νησί:
http://my.aegean.gr/web/forum-limnosteams.html 
http://my.aegean.gr/web/forum-lesvosteams.html
http://my.aegean.gr/web/forum-chiosteams.html
http://my.aegean.gr/web/forum-samosteams.html
http://my.aegean.gr/web/forum-syrosteams.html
http://my.aegean.gr/web/forum-rhodesteams.html

Και στο album: http://my.aegean.gr/gallery/EventsLife/Student_Activities/

...θα βρείτε ήδη αναρτημένο υλικό από φοιτητικές ομάδες που υπήρξαν και υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 

Οι χώροι είναι αφιερωμένοι στην κάθε ομάδα και αυτο-διαχειριζόμενοι, χωρίς όρια σε μέγεθος ή πλήθος για το υλικό. Αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για ενίσχυση της εξωστρέφειας των δραστηριοτήτων και βοηθούν συνάμα στην προβολή περί των δραστηριοτήτων της κάθε ομάδας, μέσω ενημερωτικών δελτίων και άλλων δράσεων που προγραμματίζονται, προς αποδέκτες εντός και εκτός του ιδρύματος. Σας καλούμε να αξιοποιήσετε στον μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε ευκαιρία που προσφέρεται. Όλη η ομάδα ανάπτυξης και συμμετέχοντες/-ουσες της κοινότητας είναι διαθέσιμοι/-ες να προσφέρουν ο καθένας και καθεμιά την εθελοντική συνεισφορά και υποβοήθηση σε όσους και όσες το χρειαστούν. 

Αναμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας, καθώς και τυχόν ιδέες ή προτάσεις που μπορεί να έχετε και εσείς για να τις λάβουμε ενεργά υπόψιν, 

Με εκτίμηση, εκ μέρους της ομάδας Σύνταξης & Περιεχομένου