Ενημερωτικό Δελτίο με "φρέσκα" νέα στο e-mail σου μέσω του RSS feed - (τι είν´τούτο;)

Παρέχεται μέσω MailChimp | Σύνοψη νέων άρθρων - NO spam!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκθέσεις, Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις... χώρος ανάρτησης και διαμοιρασμού νέων


Χαίρετε,
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συμμετοχή και εμπλουτισμού ενός αφιερωμένου χώρου στο forum της δικτυακής πύλης του my.aegean.gr,
στο http://my.aegean.gr/web/forum-GRacademia.html
Ο χώρος αυτός (που μπορεί να υποδεχθεί και sub-Fora μελλοντικά) αποτελεί ένα κοινό σημείο όπου μπορούμε όλοι, συμμετοχικά, να αναρτούμε σχετικά θέματα υπό τη μορφή «γρήγορων νέων» σχετικά με μια εκδήλωση, ημερίδα, συνέδριο ή άλλες ακαδημαϊκές εκδηλώσεις. Τονίζουμε το «συμμετοχικά», καθώς, όπως και σε κάθε κοινότητα, η δύναμη και γνώση που μοιράζεται σε ένα κοινό χώρο εμπλουτίζεται με τη συμβολή του καθενός και καθεμιάς, ώστε να αποτελεί μια χρήσιμη «γωνιά» από όλους προς όλους!

Σύνδεση με sites κοινωνικής δικτύωσης και περισσότερη «εξωστρέφεια»
Σε συνδυασμό με τον παραπάνω χώρο, δύο (2) ʽαδερφικάʼ projects συνδυάζονται για να αποτελεί το “GRacademia” μια ουσιώδη πηγή συνδυασμού δυνατοτήτων στο ελληνικό χώρο του Διαδικτύου.
Έτσι λοιπόν, αξιοποιούνται συνάμα:
- κι ένα twitter προφίλ: http://twitter.com/GRacademiaΤα παραπάνω συνδυάζουν τη συμμετοχικότητα που μπορεί να προκύψει σε καθεμιά αντίστοιχα κοινότητα χρηστών, αλλά και υποστηρίζεται μια ροή ενημερώσεων από τον ένα χώρο στον άλλο.
Σημείωση: τα νέα-ενημερώσεις δεν αφορούν μονάχα στο Αιγαίο και μέσω αυτού προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την ενημέρωση προς ένα ευρύτερο κοινό, από όλη την Ελλάδα.

Διάχυση νέων/ενημερώσεων και πλούσια γωνιά, για όλο το Αιγαίο (και όχι μόνο!)
Μετά από ένα διάστημα λειτουργίας των παραπάνω χώρων, ευελπιστούμε στην έμπρακτη συνεισφορά και αρωγή όλων, ώστε να κρατήσουμε ένα ποιοτικό, ενδιαφέρον και χρήσιμο κανάλι ενημέρωσης!

Καλούμε όλους να συμμετέχουν με ό,τι τυχόν νέα μπορούν να προσφέρουν, μέσα από το http://my.aegean.gr/web/forum-GRacademia.html καθώς και να μας στείλουν ό,τι σκέψη, πρόταση ή ιδέα μπορεί να υπάρξει, για τον εμπλουτισμό των δυνατοτήτων!

Ευχαριστούμε! Αναμένουμε στη συνεισφορά σας με ό,τι τυχόν ανιχνεύετε και βρίσκετε ως πληροφόρηση, για να χτιστεί μια πλούσια και ενδιαφέρουσα ʽγωνιάʼ!