Ενημερωτικό Δελτίο με "φρέσκα" νέα στο e-mail σου μέσω του RSS feed - (τι είν´τούτο;)

Παρέχεται μέσω MailChimp | Σύνοψη νέων άρθρων - NO spam!

Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

My.Aegean.gr προβλήματα πρόσβασης και maintenance ενέργειες


Σε όσους αυτές τις τελευταίες ημέρες έχουν προσπαθήσει να μπουν στη σελίδα του My.aegean.gr http://my.aegean.gr ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μερικά προβλήματα σύνδεσης.

Προσπαθούμε σκληρά, εν μέσω εξεταστικής και με μερικές αντικειμενικές δυσκολίες να επιλύσουμε τα προβληματα. Το απόγευμα-βράδυ της Πέμπτης 12/06 ως την Παρασκευή 13/06 υπήρξαν κάποιες βλάβες στις γραμμές του εσωτερικού δικτύου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, απ'ότι πληροφορηθήκαμε, υπήρξαν προβλήματα στις μισθωμένες γραμμές του ΟΤΕ, που φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν σύντομα, ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα μη διαθεσιμότητας των υπηρεσιών και websites του Πανεπιστημίου.

Έχουμε παρατηρήσει πως παραδόξως, το http://my.aegean.gr δεν είναι 100% διαθέσιμο σε εκτός του δικτύου του Πανεπιστημίου επισκέπτες/χρήστες. Προσπαθούμε μαζί με την Υπηρεσία Πληροφορικής και την Τεχνική Υπηρεσία του ιδρύματος να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να αποκατασταθεί η διαθεσιμότητα της δικτυακής πύλης στο 100% προς όλους! Φαίνεται επίσης πως πολλοί χρήστες της OTENET επίσης δεν παρατηρούν προβλήματα πρόσβασης σε αντίθεση με FORTHNET ή άλλων παρόχων.

Σημειώνουμε δεν εντοπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα στον server που φιλοξενούνται οι υπηρεσίες και αρχεία της Πύλης, ενώ παράλληλα εκτελούνται ενέργειες συντήρησης και βελτιστοποίησης του συστήματος, ώστε όταν αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα, να είμαστε ακόμη καλύτερα!

Ζητούμε ταπεινά την κατανόησή σας και κάθε βοήθεια-συνεισφορά είναι ευπρόσδεκτη!
εκ της Ομάδας Ανάπτυξης